Tutustu kevään koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan!

Koulutuksia on tarjolla liittyen BRCGS Food-, FSSC 22000- ja IFS Food-standardeihin. Mukana on koulutus FSSC 22000 -standardin version 6 uusista vaatimuksista ja käyttöönotosta. Uudet vaatimukset otetaan huomioon myös muiden koulutuksien sisällöissä.

Voit ilmoittautua koulutuksiin sivun lopusta ilmoittautumislomakkeella.

Helmikuu

FSSC 22000 v6

Uudet vaatimukset ja käyttöönotto

• aika: 13.2. iltapäivä (½ pv), klo 12:30-16:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tomi Mattila, johtava arvioija

Lue lisää

Laatupäällikön tehtävät

• aika: 15.2. iltapäivä (½ pv), klo 12:30-16:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tomi Mattila, johtava arvioija

Lue lisää

Maaliskuu

Food Defence

Perusteet, site security ja TACCP-suunnitelma (BRC/FSSC 22000/IFS)

• aika: 12.3. iltapäivä (½ pv), klo 12:30-16:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija

Lue lisää

BRCGS Food Issue 9

Mittausten ja laboratoriotutkimusten vaatimukset sekä niiden auditointi

• aika: 27.3. iltapäivä (½ pv), klo 12:30-16:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija

Lue lisää

Huhtikuu

FSSC 22000 v6

Uuden standardiversion koko kuva

• aika: 4.4. (1 pv), klo 8:30-15:45
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 850 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tomi Mattila, johtava arvioija

Lue lisää

BRCGS Food Issue 9

Keskeiset vaatimukset ja toiminta

• aika: 9.4. iltapäivä (½ pv), klo 12:30-16:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija

Lue lisää

BRCGS Food Issue 9

Standardi, hyödyt ja vaatimukset

• aika: 11.4. (1 pv), klo 8:30-15:45
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 850 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija

Lue lisää

HACCP-ryhmän jäsenen peruskoulutus

• aika: 19.4. aamupäivä (½ pv), klo 8:30-12:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tomi Mattila, johtava arvioija

Lue lisää

Food Fraud

Tuoteväärennökset, niiden hallinta ja VACCP-suunnitelma

• aika: 25.4. aamupäivä (½ pv), klo 8:30-12:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija

Lue lisää

Toukokuu

Sisäisen auditoijan peruskoulutus

• aika: 8.5. iltapäivä (½ pv), klo 12:30-16:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija

Lue lisää

Ilmoittaudu koulutuksiin: