BRCGS Food Issue 9

BRCGS Food Issue 9 – Keskeiset vaatimukset ja toiminta

Koulutuksessa käydään keskeisiltä osin läpi BRCGS Food Issue 9:n standardin rakenne ja vaatimukset sekä auditointikäytännöt. Koulutuksen pääpaino on kokonaiskuvan antamisessa standardin toiminnasta. Koulutus sopii mm. vastuuhenkilöiden perehdytykseen sekä kertaukseen BRCGS Food -standardin vaatimuksista ja toiminnasta. Koulutuksessa käydään läpi myös BRC:n hygienia-alueajakoa ja hygienia-alueisiin liittyviä vaatimuksia erilaisten tuoteryhmien näkökulmasta.

Kouluttajana toimii FM Tuomas Virtalaine, jolla on yli 15 vuoden BRC lead Auditor -kokemus.

• aika: 9.4. iltapäivä (½ pv), klo 12:30-16:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija

Voit ilmoittautua koulutukseen tästä: