Food Fraud –koulutus

Tuoteväärennökset, niiden hallinta ja VACCP-suunnitelma

Tuoteväärennösten ja toimittajahallinnan merkitys korostuu koko ajan puhuttaessa elintarviketurvallisuusjärjestelmistä. Koulutuksen aikana perehdytään syvällisesti erilaisiin tuoteväärentämisen tapoihin ja menetelmiin. Tuoteväärennösten hallintakeinoja käydään läpi väärentämisen helppouden, havaitsemisen ja taloudellisen hyödyn näkökulmista. Viimeaikaisten tuoteväärennösesimerkkien kautta havainnollistetaan erilaisia kontrollikeinoja ja hallintamalleja. Koulutuksessa käydään läpi myös erilaisia haavoittuvuusanalyysimalleja (VACCP) ja niiden toimintaa.

• aika: 25.4. aamupäivä (½ pv), klo 08:30-12:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija

Voit ilmoittautua koulutukseen suoraan tästä: