Koulutuksessa aluksi käydään läpi perustelut sille, miksi sisäiset auditoinnit ovat keskeisessä roolissa yrityksen toiminnan kehittämisessä. Tämän jälkeen perehdytään siihen minkälaisia vaatimuksia BRCGS Food Issue 9, FSSC 22000 v6 ja IFS Food v8 -standardit asettavat sisäisille auditoinneille. Koulutuksen loppuosa käytetään auditoinnin suunnitteluun ja auditoijan oman toiminnan kehittämiseen.
Koulutus on tarkoitettu mm. yritysten sisäisille auditoijille sekä HACCP-ryhmän jäsenille.
• aika: 21.11. iltapäivä (½ pv), klo 12:30-16:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija
Voit ilmoittautua koulutukseen suoraan tästä: