- Elokuun koulutukset
Koulutuksiin voit ilmoittautua koulutuskalenteristamme tai sähköpostitse sähköpostiin myynti@netfood.fi
- Kesän aukioloajat
Kesän ajan olemme auki ma-pe klo 8.00-15.30. Näytteet on tuotava klo 15.00 mennessä. Olemme kiinni juhannusaattona 24.6.2022.
- Kliendi lugu: Premia Tallinna Külmhoone AS
Premia Tallinna Külmhoone AS on Eesti suurim ja vanim jäätisetootja ning Eesti jäätiseturu liider.Jäätiste kõrval on leidub sortimendis lai valik sügavkülmutatud kaupu.Aastast 2014 kuulub Premia […]
- Olemme Gastro Helsinki -messuilla 18.5. Elintarvike & Terveys -lehden pisteellä
Keskiviikkona 18.5. klo 13.00-14.00 olemme Elintarvike ja Terveys -lehden pisteellä Kävijöillä on mahdollisuus kokeilla erilaisia pintapuhtauden valvonnan menetelmiä.
- Toukokuun koulutukset
Koulutuksiin voit ilmoittautua koulutuskalenteristamme tai sähköpostitse sähköpostiin myynti@netfood.fi
- Olemme suljettuna pääsiäisenä 15.-18.4.
Olemme suljettuna pääsiäisenä perjantai 15.5. sekä maanantai 18.4. Palvelemme jälleen tiistaina normaalisti. Hyvää pääsiäistä!
- Asiakastarina: Lohikunta Oy – Omavalvonnasta sertifioituun elintarviketurvallisuusjärjestelmään
Lohikunta Oy on kotimainen kirjolohen kasvattajien omistama suomalainen kalanjalostuslaitos. Toiminta on alkanut jo vuonna 1975 ja tänä päivänä kasvattajia toimii koko Suomen alueella. Lohikunnan tuotantotilat […]
- Asiakastarina: Suomen Sillikonttori Oy – Laatupalvelut mukana toimitilojen vaihdoksissa
Suomen Sillikonttori Oy on ainoa Suomessa silliä jalostava yritys. Yrityksen missio on nostaa suomalainen sillinjalostus takaisin sille kuuluvaan arvoon käsityöperinteitä kunnioittaen. Suomen Sillikonttori Oy muutti […]
- Asiakastarina: Leroy Finland Oy – Tukena kasvavien laatuvaatimuksien eri vaiheissa
Leroy Finland Oy tarjoaa kuluttajille tuoreita, korkealaatuisia kalatuotteita sekä tukku- että vähittäiskaupan kautta. Yritys kuuluu maailmalaajuiseen pörssiyhtiöön Leroy Seafood Group’iin, joka on mm. maailman toiseksi […]
- Huhtikuun koulutukset
Koulutuksiin voit ilmoittautua koulutuskalenteristamme tai sähköpostitse sähköpostiin myynti@netfood.fi
- Net-Foodlabin Tuomas Virtalaineelta artikkeli uusimmassa Elintarvike ja Terveys -lehdessä
Elintarvike ja Terveys -lehden uusimmasta numerosta voit lukea toimitusjohtajamme Tuomas Virtalaineen kiinnostavan ja kattavan artikkelin.
- Hygieniapassi täyttää jo 20 vuotta
Hygieniapasseja on myönnetty yli 1 350 000 kappaletta ja Suomen lainsäädäntöön perustuva hygieniaosaamisjärjestelmä on herättänyt mielenkiintoa myös muissa maissa.
- Maaliskuussa kattava tarjonta erilaisia koulutuksia
Kaikki koulutukset ovat etäkoulutuksia ja koulutuksia on liittyen laadunvalvonnan työkaluihin ja standardivaatimuksiin sekä henkilökoulutuksia.
- Laaja valikoima akkreditoituja allergeenianalyyseja saatavilla nyt Net-Foodlab Oy:stä
Allergeenijäämien testaamisen merkitys kasvaa elintarviketeollisuudessa koko ajan. Tämä ei ole ihme, sillä tuotteeseen päätyvät allergeenijäämät ovat iso turvallisuusriski monille kuluttajille […]
*Net-Foodlab Oy, Laboratorio on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T205, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC17025.
- Akkreditoitu histamiinianalyysi Net-Foodlab Oy:n analyysivalikoimaan
Histamiini on ns. biogeeninen amiini, jota voi muodostua elintarvikkeisiin mikrobiologisen pilaantumisen seurauksena. Histamiinin muodostumista edesauttavat korkea säilytyslämpötila sekä […] *Net-Foodlab Oy, Laboratorio on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T205, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC17025.
- Kevään koulutukset ovat nyt julkaistu
Kevään koulutustarjontamme on nyt nähtävissä koulutuskalenterissamme.
- Net-Foodlab toivottaa hyvää joulua
- Joulunajan ja uudenvuoden poikkeusaukioloajat
Olemme auki loppuvuoden ja uudenvuoden seuraavasti: 06.12. suljettu 23.12. klo 8.00-12.00 24.12. suljettu 25.12. suljettu 31.12. klo 8.00-12.00 01.01. suljettu Muutoin olemme auki normaalisti eli […]
- Hyvää kansainvälistä elintarviketurvallisuuspäivää!
Tänään 7.6.2021 vietetään kansainvälistä elintarviketurvallisuuspäivää.
- Uutta koliformien valvontaan tuotantoympäristöstä
Lue alkuperäinen englanninkielinen artikkeli täältä. Alla olevasta videosta näet miten MicroSnap-testipuikkoja käytetään:
- Vuoden 2021 etäkoulutukset
Koulutusaiheina mm. FSSC 22000 v5.1 -muutokset, FSSC 22000 v5.1 -vaatimukset, GFSI-standardien vaatimukset… Tutustu kaikkiin koulutuksiin ja niiden tarkempiin ajankohtiin koulutuskalenteristamme.