Ajankohtaista

Covid-19 -koronavirusepidemia on erittäin konkreettisella tavalla tuonut näkyviin toimivien puhdistus- ja desinfiointimenettelyjen merkityksen koko yhteiskunnassa. Ihmisten on myös poikkeusolosuhteissa käytävä kaupassa ja erilaisissa julkisissa tiloissa. Kauppojen, ostoskeskusten, päiväkotien ja julkisten liikennevälineiden puhtauteen on voitava luottaa. Tämä korostaa ovenkahvojen, hissinappien, kosketusnäyttöjen, pullonpalautusautomaattien, ostoskärryjen, korien ja erilaisten ottimien puhdistuksen toimivuuden merkitystä koronavirusepidemian hallinnassa.

Kaikkien kosketuspintojen tehokas puhdistaminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan. On tärkeää muistaa, että jos pinnat eivät ole puhtaita ei niitä pystytä kunnolla myöskään desinfioimaan. Likaiset kosketuspinnat muuttuvat nopeasti kontaminaatiopisteiksi, joiden kautta koronavirus voi päästä leviämään.

Systemaattinen käsihygienian varmistaminen on tärkeää, mutta se ei ole yksin riittävä keino puhtauden varmistamiseen. Kosketuspinnat tulee pystyä pitämään puhtaina. Ja tämä on mahdollista vain mittaamalla pintojen puhtautta säännöllisesti sillä ilman toimivaa puhtauden mittaamista puhdistustoimenpiteiden toimivuutta ei pysty varmistamaan – lika näkyy vain silloin, kun sitä on varmasti liikaa!

Net-Foodlab Oy:n maahantuomat Hygiena PRO-Clean -proteiinijäämätestit tarjoavat nopean, helppokäyttöisen ja kustannustehokkaan tavan erilaisten kosketuspintojen puhdistuksen varmistamiseen. Ne toimivat yhtä hyvin kaupoissa ja päiväkodeissa kuin julkisissa liikennevälineissäkin. Niin COVID-19 -epidemian aikana kuin sen jälkeenkin.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää.