BRCGS Food Issue 9

BRCGS Food Issue 9 – Standardi, hyödyt ja vaatimukset

Koulutuksessa käydään läpi BRCGS Food Issue 9:n auditointikäytännöt, standardin rakenne ja vaatimukset. Koulutuksen pääpaino on vaatimusten tulkinnassa, eli siinä minkälaisia kontrolleja, toimintoja ja dokumentteja standardi viime kädessä vaatii. Elintarviketurvallisuusjärjestelmä kannattaa aina rakentaa niin, että siitä on mahdollisimman paljon hyötyä. Tämä vaatii ymmärrystä sekä vaatimuksista että niiden taustoista, joita koulutuksessa tuodaan näkyville. Koulutuksessa käydään läpi myös BRC:n hygienia-alueajakoa ja hygienia-alueisiin liittyviä vaatimuksia erilaisten tuoteryhmien näkökulmasta. Koulutus sopii sekä BRCGS Food -standardiin siirtyville että jo jonkin aikaa standardia käyttäneille.

Kouluttajana toimii FM Tuomas Virtalaine, jolla on yli 15 vuoden BRC lead Auditor -kokemus.

• aika: 11.4. (1 pv), 08:30 – 15:45
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 850 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija