Siivous ja puhtaanapito

”Puhtaus on puoli ruokaa” on tänään enemmän totta kuin koskaan. Puhtauden tulee olla perusvaatimus oli kyse sitten elintarviketeollisuudesta, ravintolakeittiöstä tai hoivakodin ruokailutilasta. Mutta ilman mittaamista emme voi koskaan tietää ovatko pinnat oikeasti puhtaita – vai näyttävätkö ne vain siltä. Net-Foodlab Oy tarjoaa pikatestit ja laboratoriotutkimukset puhtauden varmistamiseen kaikissa kohteissa. Oli kyse sitten ihmisperäisestä liasta, mikrobiologisesta puhtaudesta tai allergeeniriskeistä, meiltä löytyy oikea työkalu puhtauden mittaamiseen.

Miten pintojen puhtautta sitten kannattaa valvoa? Niin, että siitä on mahdollisimman paljon hyötyä! Hyötyä puhdistusprosessien ohjaamisessa, hyötyä tuotantohygienian ja asiakasturvallisuuden varmistamisessa. Sillä varmistetaan liiketoiminnan häiriötön jatkuminen niin normaalioloissa kuin kohonneen riskin pandemiatilanteessakin.

siivous
siivous

Aiheeseen liittyvät tuotteet: