Auditoinnit elintarvikesektorille

Erilaiset auditoinnit ovat olennainen osa elintarviketurvallisuusjärjestelmän toimintaa ja yrityksen liiketoiminnan varmistamista. Sisäiset auditoinnit, toimittaja-auditoinnit ja erilaiset Gap-auditoinnit ovatkin kiinteä osa kaikkien sertifioitujen ja sertifiointia suunnittelevien organisaatioiden toimintaa. Auditointien tuottamaa tietoa käytetään osana yrityksen koko liiketoiminnan ohjaamista ja auditointien laadulla on suuri merkitys niiden tuottaman tiedon laajuuteen ja oikeellisuuteen.

Net-Foodlab Oy:n ammattitaitoinen laatutiimi tuottaa kaikki elintarvikesektorin auditointipalvelut tehokkaasti ja nopeasti. Auditointipalvelujen johtavina asiantuntijoina toimivat Tuomas Virtalaine ja Tomi Mattila, joilla on yhdessä yli 1000 auditoinnin kokemus.

  • Oletko rakentamassa uutta elintarviketurvallisuusjärjestelmää tai vaihtamassa uuteen standardiin? Gap-auditointipalvelumme avulla selvität järjestelmäsi nykytilanteen ja uusien. vaatimusten välisen eron tehokkaasti. Selkeä raportti, kattava työlista ja kokeneiden ammattilaisten antamat toimenpidesuositukset auttavat tehokkaasti eteenpäin.
  • Oletko läytänyt uuden toimittajan, joka tulisi auditoida? Vai etsitkö tehokasta tapaa ulkoistaa toimittaja-auditoinnit osittain tai kokonaan? Net-Foodlab Oy:n toimittaja-auditointipalvelu on turvallinen tapa toimittajien hallintaan – suomen, ruotsin, englannin, venäjän tai viron kielellä.
  • Tuottavatko sisäiset auditoinnit päänvaivaa? Ovatko resurssit ja osaaminen riittävällä tasolla? Vai pitäisikö hygienia-auditoinneille löytää uutta näkökulmaa? Meiltä löytyy kustannustehokas ratkaisu kaikkiin näihin ongelmiin niin BRCGS Food-, FSSC 22000-, IFS Food- kuin ISO 22000 -asiakkaillekin.
  • Haetko varmuutta tuotantolaboratorionne toimintaan? Huolestuttaako lähestyvä akkreditointitarkastus? Net-Foodlab Oy:n auditointipalvelut kattavat myös tutkimuslaboratorioiden auditointitarpeet.

Net-Foodlab Oy toimii myös ensimmäisenä Oiva-tarkastusten ulkoistettuna palvelutarjoajana Suomessa, joten tunnemme myös viranomaistarkastusten vaatimukset.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, etsitään yhdessä juuri teidän auditointitarpeisiinne sopiva ratkaisu, joka säästää aikaa ja tarjoaa tehokkaat työkalut toiminnan kehittämiseen.