Auditoinnit elintarvikesektorille

Net-Foodlab Oy:n ammattitaitoinen laatutiimi tuottaa kaikki elintarvikesektorin auditointipalvelut tehokkaasti ja nopeasti. Kaikki laatutiimimme jäsenet ovat kokeneita laatupäälliköitä ja auditoijia joista viisi on läpäissyt myös vaativan BRC Food Issue 8 Lead Auditor -koulutuksen. Auditointipalvelujen johtavina asiantuntijoina toimivat Tuomas Virtalaine ja Tomi Mattila, joilla on yhdessä yli 1000 auditoinnin kokemus.

  • Oletko rakentamassa uutta elintarviketurvallisuusjärjestelmää tai vaihtamassa uuteen standardiin? Gap-auditointipalvelumme avulla selvität järjestelmäsi nykytilanteen ja uusien vaatimusten välisen eron tehokkaasti. Selkeä raportti, kattava työlista ja kokeneiden ammattilaisten antamat toimenpidesuositukset auttavat tehokkaasti eteenpäin.

  • Oletko läytänyt uuden toimittajan, joka tulisi auditoida? Vai etsitkö tehokasta tapaa ulkoistaa toimittaja-auditoinnit osittain tai kokonaan? Net-Foodlab Oy:n toimittaja-auditointipalvelu on turvallinen tapa toimittajien hallintaan – suomen, ruotsin, englannin, venäjän tai viron kielellä.

  • Tuottavatko sisäiset auditoinnit päänvaivaa? Ovatko resurssit ja osaaminen riittävällä tasolla? Vai pitäisikö hygienia-auditoinneille löytää uutta näkökulmaa? Meiltä löytyy kustannustehokas ratkaisu kaikkiin näihin ongelmiin niin BRC GS Food-, FSSC 22000-, IFS Food- kuin ISO 22000 -asiakkaillekin.

  • Haetko varmuutta tuotantolaboratorionne toimintaan? Huolestuttaako lähestyvä akkreditointitarkastus? Net-Foodlab Oy:n auditointipalvelut kattavat myös tutkimuslaboratorioiden auditointitarpeet.

Net-Foodlab Oy toimii myös ensimmäisenä Oiva-tarkastusten ulkoistettuna palvelutarjoajana Suomessa, joten tunnemme myös viranomaistarkastusten vaatimukset.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, etsitään yhdessä juuri teidän auditointitarpeisiinne sopiva ratkaisu, joka säästää aikaa ja tarjoaa tehokkaat työkalut toiminnan kehittämiseen.