Yhdessä vahvan kumppaniverkostomme kanssa tarjoamme perustutkimusten (pH, suola (natriumista), laktoosi, veden aktiivisuus (aw), titrattu happamuus, uppopaistorasvan tutkimukset (happoluku ja savuamispiste), kosteus ja kuiva-aine) lisäksi käytännössä kaikki ravintosisältöön sekä pakkausmerkintöjen ja tuotteiden myyntikelpoisuuteen liittyvät tutkimukset.
Aistinvarainen arviointi on merkittävä osa elintarvikkeen laadun varmistamista. Se on tärkeä osa niin tuotekehityksen, säilyvyyden kuin myyntikelpoisuudenkin hallintaa. Kysy lisää Net-Foodlab Oy:n koulutetun arviointitiimin tarjoamista aistinvaraisista tutkimuksista!
Net-Foodlab Oy, Laboratorio on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T205, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC17025. Lue lisää täältä.