Omavalvontapäivitys

Onko toiminnassasi tapahtunut muutoksia? Ovatko tilat ennallaan vai ovatko ne ehkä kasvaneet? Onko asiakaspaikkojen määrä edelleen se, mitä omavalvontasuunnitelmaan on kirjattu? Entä mikä on näytteenottosuunnitelman tilanne, onko se edelleen ajan tasalla? Vai pitäisikö omavalvontasuunnitelma vihdoinkin ja ihan oikeasti päivittää vastaamaan nykyistä tilannetta?

Net-Foodlab Oy:n kokeneet asiantuntijat hoitavat omavalvontasuunnitelman ajan tasalla nopeasti ja kustannustehokkaasti. Samalla katsotaan läpi näytteenotot ja muutkin kontrollit niin, että saat niistä oikeasti myös hyötyä. Tarvittaessa etsitään vielä toimivat välineet lämpötilan ja puhtauden mittaamiseen. Ja varmaan päivitetään myös omavalvontalomakkeet sellaisiksi, että niiden käyttö on helppoa ja tehokasta!

Omavalvonnan ei ole tarkoitus olla hankalaa. Sen pitää toimia tehokkaasti, sillä sen avulla varmistetaan elintarviketurvallisuutta ja parannetaan asiakastyytyväisyyttä. Hoidetaan yhdessä hymynaamat kuntoon teidänkin yrityksessänne!