Mikrobiologiset tutkimukset – nopeasti ja oikeassa laajuudessa

  • Osaamme analytiikan, mutta tiedämme myös mitä tuloksia kannattaa hyödyntää
  • Varma ja kokenut toimija, palvelua jo vuodesta 1997
  • Ei bulkkia vaan tutkimukset voidaan optimoida asiakkaan tarpeen mukaan
  • Näytteenottosuunnitelmien optimointi on osa palveluamme

Laaja valikoima eri menetelmiä

Laboratoriollamme on laaja valikoima elintarvikkeiden, rehujen, vesien ja pinta-/hygienianäytteiden mikrobiologisia menetelmiä:

  • Aerobiset mikrobit
  • Anaerobi-bakteerit
  • Bacillus cereus
  • Enterobakteerit
  • Enterokokit (fekaaliset streptokokit)
  • Escherichia coli
  • Heterotrofiset bakteerit
  • Hiivat ja homeet
  • Kampylobakteeri
  • Koagulaasipositiiviset stafylokokit (S. aureus)
  • Koliformiset bakteerit
  • Listeria monocytogenes (tuotteesta)
  • Listeria monocytogenes (kvantitatiivinen)
  • Lämpökestoiset koliformiset bakteerit
  • Maitohappobakteerit
  • Pseudomomas aeruginosa
  • Rikkivetyä muodostavat bakteerit
  • Salmonella spp.
  • Steriilisyystesti (täyssäilykkeille)
  • Sulfiittia pelkistävät klostridit
  • Hygienianäyte: ATP
  • Hygienianäyte: kontaktimalja
  • Hygienianäyte: sively (eri agareita)
  • Hygienianäyte: laskeuma (PCA tai YGC)
  • Hygienianäyte: Listeria monocytogenes
  • Hygienianäyte: Salmonella spp.

Net-Foodlab Oy, Laboratorio on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T205, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC17025. Lue lisää täältä.