- Osaamme analytiikan, mutta tiedämme myös mitä tuloksia kannattaa hyödyntää
- Varma ja kokenut toimija, palvelua jo vuodesta 1997
- Ei bulkkia vaan tutkimukset voidaan optimoida asiakkaan tarpeen mukaan
- Näytteenottosuunnitelmien optimointi on osa palveluamme
Laaja valikoima eri menetelmiä
Laboratoriollamme on laaja valikoima elintarvikkeiden, rehujen, vesien ja pinta-/hygienianäytteiden mikrobiologisia menetelmiä:
- Aerobiset mikrobit
- Anaerobi-bakteerit
- Bacillus cereus
- Enterobakteerit
- Enterokokit (fekaaliset streptokokit)
- Escherichia coli
- Heterotrofiset bakteerit
- Hiivat ja homeet
- Kampylobakteeri
- Koagulaasipositiiviset stafylokokit (S. aureus)
- Koliformiset bakteerit
- Listeria monocytogenes (tuotteesta)
- Listeria monocytogenes (kvantitatiivinen)
- Lämpökestoiset koliformiset bakteerit
- Maitohappobakteerit
- Pseudomomas aeruginosa
- Rikkivetyä muodostavat bakteerit
- Salmonella spp.
- Steriilisyystesti (täyssäilykkeille)
- Sulfiittia pelkistävät klostridit
- Hygienianäyte: ATP
- Hygienianäyte: kontaktimalja
- Hygienianäyte: sively (eri agareita)
- Hygienianäyte: laskeuma (PCA tai YGC)
- Hygienianäyte: Listeria monocytogenes
- Hygienianäyte: Salmonella spp.
Net-Foodlab Oy, Laboratorio on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T205, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC17025. Lue lisää täältä.