HACCP-koulutus

HACCP-ryhmän jäsenen peruskoulutus

Koulutuksessa käydään läpi yleisimpien elintarviketurvallisuusstandardien (BRCGS Food Issue 9, FSSC 22000 v6 ja IFS Food v8) vaatimuksia ja toimintaa HACCP-ryhmän jäsenen näkökulmasta. Koulutuksen tavoitteena on antaa nykyisille ja uusille vastuuhenkilöille paitsi selkeä kuva siitä minkälaisia vaatimuksia standardit asettavat myös tarvittavaa tietoa siitä mitä HACCP-ryhmän jäseneltä odotetaan ja miten HACCP-ryhmän toiminnasta saadaan mahdollisimman paljon hyötyä.

Kouluttajana toimii FM Tomi Mattila, jolla on pitkä kokemus laatujärjestelmäauditoinneista, laatujärjestelmien rakentamisesta ja laatupäällikkönä toimimisesta.

• aika: 19.4. aamupäivä (½ pv), klo 8:30-12:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tomi Mattila, johtava arvioija

Voit ilmoittautua koulutukseen suoraan tästä: