Laatupäällikkö

Laatupäällikön tehtävät

Koulutuksessa käydään läpi yleisimpien elintarviketurvallisuusstandardien (BRCGS Food Issue 9, FSSC 22000 v6 ja IFS Food v8) vaatimuksia ja toimintaa laatupäällikön näkökulmasta. Koulutuksen tavoitteena on antaa nykyisille ja uusille laatupäälliköille sekä muille vastuuhenkilöille selkeä kuva siitä, millaisia vaatimuksia standardit asettavat ja tarjota käytännönläheisiä työkaluja laatujärjestelmän tehokkaaseen toimintaan ja kehittämiseen.

Koulutus on tarkoitettu uusille ja tuleville laatupäälliköille ja vastuuhenkilöille, mutta se toimii hyvänä päivityksenä myös jo jonkin aikaa laatuvastuuasemassa työskennelleille laatuammattilaisille.

Kouluttajana toimii FM Tomi Mattila, jolla on pitkä kokemus laatujärjestelmäauditoinneista, laatujärjestelmien rakentamisesta ja laatupäällikkönä toimimisesta.

• aika: 19.11. iltapäivä (½ pv), klo 12:30-16:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tomi Mattila, johtava arvioija

Voit ilmoittautua koulutukseen suoraan tästä: