Suomen Vahvimmat -sertifikaatti: Olemme saaneet Suomen Vahvimmat -sertifikaatin Asiakastiedolta, mikä myönnetään ainoastaan huippuyrityksille. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti on merkki siitä, että yrityksen toiminta on kestävällä pohjalla.
”Suomen Vahvimmat yritykset ovat talouden tukipilareita, jotka vahvistavat ja vakauttavat talouselämäämme. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Tutustu Suomen vahvimmat -tuotteisiin ja kerro niillä asiakkaillesi ja kumppaneillesi, että yhteistyö kanssasi on kestävällä pohjalla.” –Asiakastieto.
Net-Foodlab Oy:n perusti vuonna 1997 kolme elintarvikekemistiä Tuomas Virtalaine, Tomi Mattila ja Anu Johansson. He olivat sitä mieltä, että Suomessa ei ollut kunnollista palvelevaa laboratoriota, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäi oman yrityksen perustaminen.
Yritys toimi aluksi Mynämäellä, mutta muutti 1999 Turkuun LSO:n entisen teurastamon ja kinkkuleikkaamon keittiöön. Uuden laboratorion punavalkoruutuinen lattia palautti Virtalaineen mieleen, että hän oli tutustunut tilaan monella aamiaisella jo kymmenen vuotta aikaisemmin ollessaan kesätöissä LSO:n kinkkuleikkaamossa.
Lisätietoja yrityksestä voit lukea täältä. Arvoistamme ja visiostamme voit lukea lisää täältä.