Koulutuksiin voit ilmoittautua täältä tai sähköpostitse sähköpostiin myynti@netfood.fi


Food Fraud

Tuoteväärennökset, niiden hallinta ja VACCP-suunnitelman laatiminen

Tuoteväärennösten ja toimittajahallinnan merkitys korostuu koko ajan puhuttaessa elintarviketurvallisuusjärjestelmistä. Ukrainan sota sekä viimeaikaiset laajat kohut liittyen mm. etyleenioksidilla käsiteltyihin seesaminsiemeniin ja mausteisiin ovat vain lisänneet aiheet tärkeyttä. Koulutuksen aikana perehdytään syvällisesti sekä erilaisiin tuoteväärentämisen tapoihin ja menetelmiin. Tuoteväärennösten hallintakeinoja käydään läpi sekä väärentämisen helppouden, havaitsemisen ja taloudellisen hyödyn näkökulmista. Viimeaikaisten tuoteväärennösesimerkkien kautta havainnollistetaan erilaisia kontrollikeinoja ja hallintamalleja. Koulutuksessa käydään läpi myös erilaisia haavoittuvuusanalyysimalleja (VACCP) ja niiden toimintaa.

Huom! Koulutuksen sisällössä on huomioitu BRC GS Food 9 -version uudet vaatimukset

• aika: 06.10. aamupäivä (½ pv), 08:30 – 12:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija

Laatupäällikkö –koulutus

Laatupäällikön tehtävät peruskoulutus

Koulutuksessa käydään läpi yleisimpien elintarviketurvallisuusstandardien (BRC GS Food Issue 8, FSSC 22000 v5.1 ja IFS Food v7) vaatimuksia ja toimintaa laatupäällikön näkökulmasta. Koulutuksen tavoitteena on antaa nykyisille ja uusille laatupäälliköille sekä muille vastuuhenkilöille paitsi selkeä kuva siitä minkälaisia vaatimuksia standardit asettavat myös käytännönläheisiä työkaluja laatujärjestelmän tehokkaaseen toimintaan ja kehittämiseen.

Kouluttajana toimiin FM Tomi Mattila, jolla on pitkä kokemus laatujärjestelmäauditoinneista, laatujärjestelmien rakentamisesta ja laatupäällikkönä toimimisesta. Koulutus on tarkoitettu uusille ja tuleville laatupäälliköille ja vastuuhenkilöille, mutta se toimii hyvänä päivityksenä myös jo jonkin aikaa laatuvastuuasemassa työskennelleille laatuammattilaisille.

• aika: 07.10. aamupäivä (½ pv), 08:30 – 12:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tomi Mattila, johtava arvioija

HACCP –koulutus

HACCP-ryhmän jäsenen peruskoulutus

Koulutuksessa käydään läpi yleisimpien elintarviketurvallisuusstandardien (BRC GS Food Issue 9, FSSC 22000 v5.1 ja IFS Food v7) vaatimuksia ja toimintaa HACCP-ryhmän jäsenen näkökulmasta. Koulutuksen tavoitteena on antaa nykyisille ja uusille vastuuhenkilöille paitsi selkeä kuva siitä minkälaisia vaatimuksia standardit asettavat myös tarvittavaa tietoa siitä mitä HACCP-ryhmän jäseneltä odotetaan ja miten HACCP-ryhmän toiminnasta saadaan mahdollisimman paljon hyötyä.

Kouluttajana toimiin FM Tomi Mattila, jolla on pitkä kokemus laatujärjestelmäauditoinneista, laatujärjestelmien rakentamisesta ja laatupäällikkönä toimimisesta.

• aika: 19.10. aamupäivä (½ pv), 08:30 – 12:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tomi Mattila, johtava arvioija