Elintarviketurvallisuuskulttuuri ja sen kehittäminen
Koulutuksessa käydään läpi perusteluja elintarviketurvallisuuskulttuurille ja syvennytään miettimään mahdollisuuksia sen kehittämiselle. Hyvä ja avoin elintarviketurvallisuuskulttuuri auttaa ennaltaehkäisemään ongelmia ja parantaa tuotteiden laatua sekä kuluttajien turvallisuutta.
Koulutus on soveltuva koko organisaatiolle, mutta hyvä toimihenkilöille.
• aika: 5.12. iltapäivä (½ pv), klo 12:30-16:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija
FSSC 22000 v6 – vaatimukset
Uusi ja odotettu FSSC 22000 -standardin versio 6 on julkaistu, ja se tulee voimaan kaikille FSSC 22000 -sertifioiduille toimijoille 1.4.2024 alkaen. Uusi versio sisältää koko joukon uusia vaatimuksia liittyen mm. jäljitettävyyteen, laiteinvestointeihin, laadunhallinnan systematiikkaan, ruokahävikin hallintaan ja kommunikaatioon. Tämä koulutus auttaa ottamaan uuden version vaatimukset tehokkaasti hallintaan ja välttämään sekä puutteet että ylireagoinnit. Samassa koulutuksessa kerrataan myös jo olemassa olleita vaatimuksia.
Kouluttajana toimii FM Lead Auditor Tomi Mattila, jolla on yli 15 vuoden kokemus elintarviketurvallisuusjärjestelmien auditoinneista ja kehittämisestä.
• aika: 12.12. iltapäivä (1/2 pv), klo 12:30 – 16:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tomi Mattila, johtava arvioija
HACCP-ryhmän jäsenen peruskoulutus
Koulutuksessa käydään läpi yleisimpien elintarviketurvallisuusstandardien (BRCGS Food Issue 9, FSSC 22000 v6 ja IFS Food v8) vaatimuksia ja toimintaa HACCP-ryhmän jäsenen näkökulmasta. Koulutuksen tavoitteena on antaa nykyisille ja uusille vastuuhenkilöille paitsi selkeä kuva siitä minkälaisia vaatimuksia standardit asettavat myös tarvittavaa tietoa siitä mitä HACCP-ryhmän jäseneltä odotetaan ja miten HACCP-ryhmän toiminnasta saadaan mahdollisimman paljon hyötyä.
Kouluttajana toimii FM Tomi Mattila, jolla on pitkä kokemus laatujärjestelmäauditoinneista, laatujärjestelmien rakentamisesta ja laatupäällikkönä toimimisesta.
• aika: 17.12. (½ pv), klo 12:30-16:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tomi Mattila, johtava arvioija
Tutustu kaikkiin tuleviin koulutuksiimme koulutuskalenteristamme.
Etkö päässyt osallistumaan haluamaasi koulutukseen? Teemme myös yrityskoulutuksia! Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä.
Ilmoittaudu koulutukseen tästä: