Lokakuussa tarjolla on peräti kolme BRCGS Food Issue 9 -aiheista koulutusta. Tutustu koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan!
Kiinnostaisiko yrityksellenne räätälöity koulutus? Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä.
Tutustu kaikkiin syksyn koulutuksiimme koulutuskalenteristamme.
BRCGS Food Issue 9
Vaatimukset ja toiminta
Koulutuksessa käydään läpi BRCGS Food Issue 9:n auditointikäytännöt, standardin rakenne ja vaatimukset. Koulutuksen pääpaino on vaatimusten tulkinnassa, eli siinä minkälaisia kontrolleja, toimintoja ja dokumentteja standardi viime kädessä vaatii. Elintarviketurvallisuusjärjestelmä kannattaa aina rakentaa niin, että siitä on mahdollisimman paljon hyötyä. Tämä vaatii ymmärrystä sekä vaatimuksista että niiden taustoista, joita koulutuksessa tuodaan näkyville. Koulutuksessa käydään läpi myös BRC:n hygienia-alueajakoa ja hygienia-alueisiin liittyviä vaatimuksia erilaisten tuoteryhmien näkökulmasta. Koulutus sopii sekä BRCGS Food -standardiin siirtyville että jo jonkin aikaa standardia käyttäneille.
Kouluttajana toimii FM Tuomas Virtalaine, jolla on yli 15 vuoden BRC lead Auditor -kokemus.
• aika: 10.10. (1 pv), 08:30 – 15:45
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 850 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija
BRCGS Food Issue 9
Näytteenotot, prosessimittaukset, laboratoriotutkimukset ja analyysitulosten tulkinta
BRCGS Food Issue 9 toi paljon uusia vaatimuksia ja ohjeistusta näytteenottojen toimivuuteen, prosessien hallintaan ja laboratoriotutkimusten sekä analyysitulosten sisältöön ja ymmärtämiseen. Vaatimukset tulee täyttää, mutta olennaista on myös ymmärtää mitä mittauksista ja tutkimuksista saatavalla tiedolla pitäisi pystyä tekemään. Kurssilla käydään läpi uusien vaatimusten sisältöä ja tavoitteita hyötynäkökulmaan keskittyen: mitä pitäisi tutkia, miten ja miksi? Ja mihin tuloksista saatavaa tietoa pitäisi käyttää?
Kouluttajana toimii FM Lead Auditor Tuomas Virtalaine, jolla on yli 15 vuoden kokemus elintarviketurvallisuusjärjestelmien auditoinneista ja kehittämisestä.
• aika: 17.10. iltapäivä (½ pv), 12:30 – 16:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija
BRCGS Food Issue 9
Toimittajien ja palvelutarjoajien hallinta, ulkoistetut palvelut ja laiteinvestointien suunnittelu
Toimittajien ja palvelutarjoajien hallinta tuottaa usein ongelmia, ja se aiheuttaa myös poikkeamia auditoinneissa. Hallinnan tarvetta lisäävät BRCGS Food Issue 9:n uusien vaatimusten lisäksi myös erilaisten ulkoistettujen prosessien ja palvelujen lisääntyminen. Koulutuksessa käydään läpi sekä toimittajiin ja palvelutarjoajiin liittyviä vaatimuksia että niiden hallintaan soveltuvia kriteerejä ja menettelyjä. Koulutuksen aikana kerrataan myös BRCGS Food Issue 9:n laiteinvestointien suunnitteluun liittyvät vaatimukset ja käydään läpi niihin liittyviä auditoinneissa esille tulleita puutteita sekä niiden korjaamiseen sopivia käytännön toimenpiteitä.
Kouluttajana toimii FM Lead Auditor Tuomas Virtalaine, jolla on yli 15 vuoden kokemus elintarviketurvallisuusjärjestelmien auditoinneista ja kehittämisestä.
• aika: 20.10. aamupäivä (½ pv), 08:30 – 12:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija
Ilmoittaudu koulutukseen: