Helmikuun 2024 koulutukset: 13.2. FSSC 22000 v6 – Uudet vaatimukset ja käyttöönotto ja 15.2. Laatupäällikön tehtävät.
FSSC 22000 v6 – Uudet vaatimukset ja käyttöönotto
Uusi ja odotettu FSSC 22000 -standardin versio 6 on julkaistu, ja se tulee voimaan kaikille FSSC 22000 -sertifioiduille toimijoille 1.4.2024 alkaen. Uusi versio sisältää koko joukon uusia vaatimuksia liittyen mm. jäljitettävyyteen, laiteinvestointeihin, laadunhallinnan systematiikkaan, ruokahävikin hallintaan ja kommunikaatioon. Tämä koulutus auttaa ottamaan uuden version vaatimukset tehokkaasti hallintaan ja välttämään sekä puutteet että ylireagoinnit.
Kouluttajana toimii FM Lead Auditor Tomi Mattila, jolla on yli 15 vuoden kokemus elintarviketurvallisuusjärjestelmien auditoinneista ja kehittämisestä.
• aika: 13.2. iltapäivä (½ pv), klo 12:30-16:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tomi Mattila, johtava arvioija
Koulutus siirretty!
uusi ajankohta: 16.5. aamupäivä (½ pv), klo 8:30-12:00
Laatupäällikön tehtävät
Koulutuksessa käydään läpi yleisimpien elintarviketurvallisuusstandardien (BRCGS Food Issue 9, FSSC 22000 v6 ja IFS Food v8) vaatimuksia ja toimintaa laatupäällikön näkökulmasta. Koulutuksen tavoitteena on antaa nykyisille ja uusille laatupäälliköille sekä muille vastuuhenkilöille selkeä kuva siitä, millaisia vaatimuksia standardit asettavat ja tarjota käytännönläheisiä työkaluja laatujärjestelmän tehokkaaseen toimintaan ja kehittämiseen.
Koulutus on tarkoitettu uusille ja tuleville laatupäälliköille ja vastuuhenkilöille, mutta se toimii hyvänä päivityksenä myös jo jonkin aikaa laatuvastuuasemassa työskennelleille laatuammattilaisille.
Kouluttajana toimiin FM Tomi Mattila, jolla on pitkä kokemus laatujärjestelmäauditoinneista, laatujärjestelmien rakentamisesta ja laatupäällikkönä toimimisesta.
• aika: 15.2. iltapäivä (½ pv), klo 12:30-16:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tomi Mattila, johtava arvioija
Ilmoittaudu koulutuksen:
Tutustu kaikkiin syksyn koulutuksiimme koulutuskalenteristamme.