Suomalainen elintarvikealan hygieniapassi täyttää tänä vuonna jo 20 vuotta. Hygieniapasseja on myönnetty yli 1 350 000 kappaletta. Hygieniapassilla turvataan elintarvikealan työntekijöiden riittävä elintarvikehygienian osaaminen. Elintarvikkeiden oikealla käsittelyllä vaikutetaankin merkittävästi elintarvikkeiden säilyvyyteen ja turvallisuuteen. Hygieniapassi on yllättänyt suosiollaan ja Suomen lainsäädäntöön perustuva hygieniaosaamisjärjestelmä on herättänyt mielenkiintoa myös muissa maissa.

Ruokavirasto hallinnoi ja ylläpitää hygieniaosaamisjärjestelmää sekä ohjaa ja valvoo hygieniapassitestaajien toimintaa. Net-foodlab Oy on yksi Ruokaviraston valtuuttamia hygieniapassitestaajista ja yritykset voivat ostaa Hygieniapassitestauspalvelua Net-Foodlab:lta.

Lue Ruokaviraston artikkeli hygieniapassista täältä

Onko yrityksesi kiinnostunut tarjoamistamme hygieniapassipalveluistamme? Kysy tarjous tai ota yhteyttä!