Takaisin koulutuskalenteriin >
Tuotantohygienian pikatestaus on merkittävästi perinteisiä mittaustapoja nopeampaa. Tämä mahdollistaa tuotantohygienian hallinnan ja mittaustulosten hyödyntämisen merkittävän tehostamisen. Pikatestauksen käyttö onkin tehokas työkalu puhdistusprosessien kehittämisessä. Koulutuksessa käydään läpi erilaisten pikatestausmenetelmien ominaisuuksia ja niiden tuottaman tiedon hyödyntämistä. Fokus on mittaustulosten hyödyntämisessä ja se antaa työkaluja esimerkiksi elintarvikeyritysten tuotantohygienian ja allergeenihallinnan tarkoituksiin.
Koulutus soveltuu elintarviketuotannon ja suurkeittiöiden laadun, elintarviketurvallisuuden ja puhdistusprosessien hallinnan kanssa työskenteleville. Se on tarkoitettu uusille ja tuleville laatuvastaaville ja näytteenoton vastuuhenkilöille, mutta se toimii hyvänä päivityksenä myös jo jonkin aikaa laatuvastuuasemassa työskennelleille ammattilaisille.
Kouluttajana toimii FM Sanni Kivinen, joka on elintarvikekemian asiantuntija ja joka on työskennellyt myös elintarviketurvallisuus- ja laatujärjestelmien ja mikrobiologian parissa.
• Aika: 27.11. klo 09:30-12:00
• Paikka: etäkoulutus
• Hinta: 295€ / hlö (+ alv. 25,5%)
• Kouluttaja: Sanni Kivinen, laatuassistentti
Voit ilmoittautua koulutukseen tästä:
Huomioi myös ryhmäalennus: Jos samasta yrityksestä osallistuu useampi henkilö samaan koulutukseen,
saatte -15 % alennuksen toisesta osallistujasta eteenpäin.
Räätälöidyt yrityskoulutukset – ratkaisuja juuri teidän haasteisiinne
Eikö aikataulumme sovi tarpeisiinne? Räätälöidyt yrityskoulutuksemme tarjoavat mahdollisuuden syventyä juuri teidän organisaationne haasteisiin ja kehityskohteisiin – joustavasti ja tehokkaasti.
Miksi valita räätälöity yrityskoulutus?
Ota yhteyttä jo tänään!
Kysy lisää räätälöidyistä koulutuksistamme :
📧 Sähköposti: myynti@netfood.fi
📞 Puhelin: +358 50 463 0160
💬 Tai täytä yhteydenottolomake
Pyydä tarjous jo tänään – varaa paikkasi ja hyödynnä räätälöidyn koulutuksen tuomat edut organisaatiollenne!