Takaisin koulutuskalenteriin >
Koulutuksessa on tarkoitus tutustua kannettavien luminometristen laitteiden ja pikatestien erilaisiin mahdollisuuksiin. Koulutuksessa käydään läpi elintarvikkeiden laadunhallinnan perusteita kuten näytteenoton tavoitteita, analyysiteknisiä asioita näytteenoton suunnittelijalle ja näytteenottajalle ja analyysitulosten hyödyntämistä toiminnan kehittämisessä. Luminometriset mittaukset ja tuotantohygienian hallinta -koulutuksessa käsitellään luminometristen mittausten lisäksi kattavasti myös tuotantoympäristön hygieniamittausmenetelmiä. Koulutuksen fokus on mittaustulosten hyödyntämisessä ja se antaa työkaluja esimerkiksi elintarvikeyritysten tuotantohygienian ja allergeenihallinnan tarkoituksiin.
Koulutus on tarkoitettu uusille ja tuleville laatuvastaaville ja näytteenoton vastuuhenkilöille, mutta se toimii hyvänä päivityksenä myös jo jonkin aikaa laatuvastuuasemassa työskennelleille ammattilaisille.
Kouluttajana toimii FM Sanni Kivinen, joka on elintarvikekemian asiantuntija ja joka on työskennellyt myös elintarviketurvallisuus- ja laatujärjestelmien ja mikrobiologian parissa.
• Aika: 18.02. klo 09:00-12:00
• Paikka: etäkoulutus
• Hinta: 350€ / hlö (+ alv. 25,5%)
• Kouluttaja: Sanni Kivinen, laatuassistentti
Voit ilmoittautua koulutukseen tästä:
Räätälöidyt yrityskoulutukset – ratkaisuja juuri teidän haasteisiinne
Eikö aikataulumme sovi tarpeisiinne? Räätälöidyt yrityskoulutuksemme tarjoavat mahdollisuuden syventyä juuri teidän organisaationne haasteisiin ja kehityskohteisiin – joustavasti ja tehokkaasti.
Miksi valita räätälöity yrityskoulutus?
Ota yhteyttä jo tänään!
Kysy lisää räätälöidyistä koulutuksistamme :
📧 Sähköposti: myynti@netfood.fi
📞 Puhelin: +358 50 463 0160
💬 Tai täytä yhteydenottolomake
Pyydä tarjous jo tänään – varaa paikkasi ja hyödynnä räätälöidyn koulutuksen tuomat edut organisaatiollenne!