Takaisin koulutuskalenteriin >
Koulutuksessa käydään läpi yleisimpien elintarviketurvallisuusstandardien (BRCGS Food Issue 9, FSSC 22000 v6 ja IFS Food v8) vaatimuksia ja toimintaa laatupäällikön näkökulmasta. Koulutuksen tavoitteena on antaa nykyisille ja uusille laatupäälliköille sekä muille laadun vastuuhenkilöille selkeä kuva siitä,
mitä töitä elintarviketurvallisuusjärjestelmien ylläpitoon liittyy sekä tarjota käytännönläheisiä vinkkejä ja työkaluja elintarviketurvallisuusjärjestelmän tehokkaaseen toimintaan ja kehittämiseen.
Laatupäällikön tehtävät -koulutus on tarkoitettu uusille ja tuleville laatupäälliköille ja vastuuhenkilöille, mutta se toimii hyvänä päivityksenä myös jo jonkin aikaa laatuvastuuasemassa työskennelleille sekä muille laatuammattilaisille.
Kouluttajana toimii FM Tomi Mattila, jolla on pitkä kokemus laatujärjestelmäauditoinneista, laatujärjestelmien rakentamisesta ja laatupäällikkönä toimimisesta.
Kiitos Tomille selväsanaisesta ja käytännönläheisestä koulutuksesta. Tunnelma oli rento ja rohkaiseva, tästä on hyvä lähteä kehittämään omaa toimintaa.
-Koulutuspalaute, Laatupäällikön tehtävät.
Toukokuu
• Aika: 08.05. aamupäivä klo 08:30-12:00
• Paikka: etäkoulutus
• Hinta: 450€ / hlö (+ alv. 25,5%)
• Kouluttaja: Tomi Mattila, johtava arvioija
Voit ilmoittautua koulutukseen tästä:
Huomioi myös ryhmäalennus: Jos samasta yrityksestä osallistuu useampi henkilö samaan koulutukseen,
saatte -15 % alennuksen toisesta osallistujasta eteenpäin.
Räätälöidyt yrityskoulutukset
Eikö tarjoamamme koulutusaika sovi aikatauluusi? Me tarjoamme myös yrityskohtaisesti räätälöityjä koulutuksia, jotka suunnitellaan vastaamaan juuri teidän organisaationne tarpeita.
Hyödyt yrityskohtaisesta koulutuksesta:
Ota yhteyttä!
Kysy lisää räätälöidyistä koulutuksistamme:
📧 myynti@netfood.fi
📞 +358 50 463 0160