26.08. klo 12:30 – 16:00 Food Defence – Perusteet, Site Security ja TACCP (BRC/FSSC 22000/IFS)
Koulutuksessa käydään läpi yleisimpien elintarviketurvallisuusstandardien vaatimuksia liittyen elintarvikkeiden suojaamiseen tahalliselta vahingonteolta. Koulutuksen tavoitteena on antaa käsitys erilaisista vaihtoehdoista, mitä vahingonteko tai -tekijä voi olla ja kuinka tällaisia vaaroja tulisi hallita elintarviketeollisuudessa. Koulutuksen yhteydessä käydään läpi myös erilaisia uhka-arvio -malleja (TACCP) sekä valmiita työkaluja, joita voidaan käyttää osana Food Defence -riskien hallintaa.
Syyskuu:
10.09. klo 12:30 – 16:00 Food Fraud – Tuoteväärennökset, niiden hallinta ja VACCP
Koulutuksessa käydään läpi tuoteväärennösten hallintakeinoja niin väärentämisen helppouden, havaitsemisen, taloudellisen hyödyn kuin väärennöstapojenkin näkökulmista. Viimeaikaisten tuoteväärennösesimerkkien kautta havainnollistetaan erilaisia kontrollikeinoja ja hallintamalleja. Koulutuksessa käydään läpi myös erilaisia haavoittuvuusanalyysimalleja (VACCP) ja niiden toimintaa.
17.09. klo 08:30 – 12:00 HACCP -ryhmän jäsenen peruskoulutus
Tämä koulutus tarjoaa kattavan perehdytyksen HACCP-ryhmän jäsenten tehtäviin ja yleisimpien elintarviketurvallisuusstandardien vaatimuksiin. HACCP-ryhmän jäsenen peruskoulutus auttaa osallistujia ymmärtämään, mitä HACCP-järjestelmässä toimiminen edellyttää ja miten ryhmän työskentelystä voidaan saada paras mahdollinen hyöty yrityksen toiminnan ja elintarviketurvallisuuden kannalta.
30.09. 09:30 – 12:00 Pikatestaus ja tuotantohygienian hallinta
Tuotantohygienian pikatestaus on merkittävästi perinteisiä mittaustapoja nopeampaa. Tämä mahdollistaa tuotantohygienian hallinnan ja mittaustulosten hyödyntämisen merkittävän tehostamisen. Pikatestauksen käyttö onkin tehokas työkalu puhdistusprosessien kehittämisessä. Koulutuksessa käydään läpi erilaisten pikatestausmenetelmien ominaisuuksia ja niiden tuottaman tiedon hyödyntämistä.
10.10. klo 08:30 – 12:00 Sisäisen auditoijan peruskoulutus
Koulutuksen aluksi käydään läpi perustelut sille, miksi sisäiset auditoinnit ovat keskeisessä roolissa yrityksen toiminnan kehittämisessä. Tämän jälkeen perehdytään siihen minkälaisia vaatimuksia standardit asettavat sisäisille auditoinneille. Koulutuksen loppuosa käytetään auditoinnin suunnitteluun ja auditoijan oman toiminnan kehittämiseen.
21.10. klo 08:30 – 12:00 Laatupäällikön tehtävät
Laatupäällikön keskeiset tehtävät ja GFSI-standardien mukaiset vaatimukset. Tavoitteena on antaa nykyisille ja uusille laatupäälliköille sekä muille laadun vastuuhenkilöille selkeä kuva siitä, mitä töitä elintarviketurvallisuusjärjestelmien ylläpitoon liittyy sekä tarjota käytännönläheisiä vinkkejä ja työkaluja elintarviketurvallisuusjärjestelmän tehokkaaseen toimintaan ja kehittämiseen.
23.10. klo 12:30 – 16:00 (UTC+3) Food Defence – TACCP, Fundamentals, and Site Security (English)
This training provides a comprehensive overview of Food Defence -requirements outlined in major food safety standards, including BRCGS Food Issue 9, FSSC 22000 v6, and IFS Food v8. Participants will gain an understanding of the different forms of intentional food sabotage, potential threats, and the best practices for mitigating risks in the food industry. The training also covers threat assessment models (TACCP) and practical tools that can be integrated into a company’s Food Defence risk management strategy.
28.10. 12:30 – 16:00 (UTC+2) Food Fraud – VACCP and Managing Product Counterfeiting (English)
This training explores various strategies for combating Food Fraud, focusing on the ease of counterfeiting, detection methods, economic drivers, and fraud techniques. Real-world case studies will illustrate effective control measures and different management models. Participants will also gain hands-on insights into different vulnerability assessment models (VACCP) and their real-world applications.
31.10. klo 08:30 – 12:00 HACCP -ryhmän jäsenen peruskoulutus
Tämä koulutus tarjoaa kattavan perehdytyksen HACCP-ryhmän jäsenten tehtäviin ja yleisimpien elintarviketurvallisuusstandardien vaatimuksiin. HACCP-ryhmän jäsenen peruskoulutus auttaa osallistujia ymmärtämään, mitä HACCP-järjestelmässä toimiminen edellyttää ja miten ryhmän työskentelystä voidaan saada paras mahdollinen hyöty yrityksen toiminnan ja elintarviketurvallisuuden kannalta.
06.11. klo 08:30 – 12:00 Juurisyyanalyysit ja niiden hyödyntäminen
Tuotantoon ja laadunhallintaan liittyvät ongelmat ja poikkeamat tulee sekä tunnistaa että analysoida, jotta niiden juurisyy voidaan poistaa. Koulutuksessa käydään esimerkkien ja harjoitusten avulla läpi sekä juurisyyanalyysin toimintaa että analysointiin käytettäviä työkaluja. Koulutuksen tavoitteena on antaa yritysten HACCP-ryhmän jäsenille ja tuotantoesihenkilöille käytännönläheisiä työkaluja havaittujen ongelmien poistamisen.
18.11. klo 12:30 – 16:00 (UTC +2) BRCGS Food Issue 9 – Structure, key requirements and operation (English)
This training course provides a comprehensive overview of the structure and requirements of the BRCGS Food Issue 9 standard, as well as audit practices. The course focuses on offering participants a clear understanding of the standard’s implementation and operation. It is suitable for both on-boarding new staff and refreshing knowledge of the BRCGS Food Issue 9 standard requirements.
20.11. klo 12:30 – 16:00 Elintarviketurvallisuuskulttuuri ja sen kehittäminen (GFSI)
Hyvä elintarviketurvallisuuskulttuuri on organisaation menestyksen perusta, sillä se auttaa ennaltaehkäisemään ongelmia, parantaa tuotteiden laatua ja lisää kuluttajien turvallisuutta. Tämä koulutus tarjoaa käytännönläheiset työkalut turvallisuuskulttuurin arviointiin ja kehittämiseen, jotta organisaatiosi voi täyttää alan korkeimmat vaatimukset ja saavuttaa entistä parempia tuloksia. Sopii koko organisaatiolle, erityisesti esihenkilöille ja laatupäälliköille.
27.11. 09:30 – 12:00 Pikatestaus ja tuotantohygienian hallinta
Tuotantohygienian pikatestaus on merkittävästi perinteisiä mittaustapoja nopeampaa. Tämä mahdollistaa tuotantohygienian hallinnan ja mittaustulosten hyödyntämisen merkittävän tehostamisen. Pikatestauksen käyttö onkin tehokas työkalu puhdistusprosessien kehittämisessä. Koulutuksessa käydään läpi erilaisten pikatestausmenetelmien ominaisuuksia ja niiden tuottaman tiedon hyödyntämistä.
Joulukuu:
09.12. klo 12:30 – 15:00 Johdon sitoutuminen ja vaatimukset GFSI-järjestelmissä
Laadunhallinnan ”ulkoistaminen” yrityksen laatuosastolle on yleistä, mutta se on harvoin liiketoiminnan näkökulmasta järkevää. Standardien vaatimukset pitää tuntea, jotta voi ymmärtää miten elintarviketurvallisuusjärjestelmät vaikuttavat yrityksen toimintaan ja miten niitä kannattaa kehittää osana liiketoiminnan kehittämistä. Tämä koulutus auttaa yrityksiä voittamaan tämän haasteen tarjoamalla johtoryhmälle selkeät strategiat laadunhallinnan ja elintarviketurvallisuusjärjestelmien tehokkaaseen kehittämiseen. Koulutus on suunnattu yritysten johdolle ja päättäjille.
18.12. klo 08:30 – 12:00 Sisäisen auditoijan peruskoulutus
Koulutuksen aluksi käydään läpi perustelut sille, miksi sisäiset auditoinnit ovat keskeisessä roolissa yrityksen toiminnan kehittämisessä. Tämän jälkeen perehdytään siihen minkälaisia vaatimuksia standardit asettavat sisäisille auditoinneille. Koulutuksen loppuosa käytetään auditoinnin suunnitteluun ja auditoijan oman toiminnan kehittämiseen.
Huomioi myös kaikkien koulutusten ryhmäalennus: Jos samasta yrityksestä osallistuu useampi henkilö samaan koulutukseen, saatte -15 % alennuksen toisesta osallistujasta eteenpäin.
Räätälöidyt yrityskoulutukset – ratkaisuja juuri teidän haasteisiinne
Eikö aikataulumme sovi tarpeisiinne? Räätälöidyt yrityskoulutuksemme tarjoavat mahdollisuuden syventyä juuri teidän organisaationne haasteisiin ja kehityskohteisiin – joustavasti ja tehokkaasti.
Miksi valita räätälöity yrityskoulutus?
Ota yhteyttä jo tänään!
Kysy lisää räätälöidyistä koulutuksistamme :
📧 Sähköposti: myynti@netfood.fi
📞 Puhelin: +358 50 463 0160
💬 Tai täytä yhteydenottolomake
Pyydä tarjous jo tänään – varaa paikkasi ja hyödynnä räätälöidyn koulutuksen tuomat edut organisaatiollenne!