FSSC 22000 v6

FSSC 22000 v6 vaatimukset – oletko valmis uuteen versioon?

Uusi ja odotettu FSSC 22000 -standardin versio 6 on julkaistu, ja se tulee voimaan kaikille FSSC 22000 -sertifioiduille toimijoille 1.4.2024 alkaen. Uusi versio sisältää koko joukon uusia vaatimuksia liittyen mm. jäljitettävyyteen, laiteinvestointeihin, laadunhallinnan systematiikkaan, ruokahävikin hallintaan ja kommunikaatioon. Tämä koulutus auttaa ottamaan uuden version vaatimukset tehokkaasti hallintaan ja välttämään sekä puutteet että ylireagoinnit.

Kouluttajana toimii FM Lead Auditor Tomi Mattila, jolla on yli 15 vuoden kokemus elintarviketurvallisuusjärjestelmien auditoinneista ja kehittämisestä.

• aika: 01.09. aamupäivä (½ pv), 08:30 – 12:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tomi Mattila, johtava arvioija

Food Fraud

Tuoteväärennökset, niiden hallinta ja VACCP-suunnitelma

Tuoteväärennösten ja toimittajahallinnan merkitys korostuu koko ajan puhuttaessa elintarviketurvallisuusjärjestelmistä. Koulutuksen aikana perehdytään syvällisesti sekä erilaisiin tuoteväärentämisen tapoihin ja menetelmiin. Tuoteväärennösten hallintakeinoja käydään läpi sekä väärentämisen helppouden, havaitsemisen ja taloudellisen hyödyn näkökulmista. Viimeaikaisten tuoteväärennösesimerkkien kautta havainnollistetaan erilaisia kontrollikeinoja ja hallintamalleja. Koulutuksessa käydään läpi myös erilaisia haavoittuvuusanalyysimalleja (VACCP) ja niiden toimintaa.

• aika: 12.09. iltapäivä (½ pv), 12:30 – 16:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija

Food Defence

Perusteet, site security ja TACCP-suunnitelma (BRC/FSSC 22000/IFS)

Koulutuksessa käydään läpi BRCGS Food Issue 9:n, FSSC 22000 v6:n ja IFS Food v7:n Food Defence -vaatimukset. Koulutuksen tavoitteena on antaa selkeä kuva siitä mitä eri standardien vaatimukset käytännössä tarkoittavat, minkälaisia todellisia puutteita ja riskejä erilaisissa auditoinneissa on tullut esille ja minkälaisia ratkaisuja niiden hallintaan voidaan käyttää. Koulutuksen yhteydessä käydään läpi myös erilaisia uhka-arvio -malleja (TACCP) sekä valmiita työkaluja, joita voidaan käyttää osana Food Defence -riskien hallintaa.

Koulutus on tarkoitettu mm. yritysten HACCP -ryhmän jäsenille sekä kiinteistöhuollosta ja logistiikasta vastaaville henkilöille.

• aika: 15.09. aamupäivä (½ pv), 08:30 – 12:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija

Ilmoittaudu koulutukseen:

Tutustu kaikkiin syksyn koulutuksiimme täältä