Tutustu syksyn koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan!
Koulutuksia on tarjolla liittyen BRCGS Food-, FSSC 22000- ja IFS Food-standardeihin. Mukana on koulutus FSSC 22000 -standardin version 6 uusista vaatimuksista ja uudet vaatimukset otetaan huomioon muiden koulutuksien sisällöissä.
Voit ilmoittautua koulutuksiin sivun lopusta ilmoittautumislomakkeella.
Syyskuu
FSSC 22000 v6
FSSC 22000 v6 vaatimukset – oletko valmis uuteen versioon?
• aika: 01.09. aamupäivä (½ pv), 08:30 – 12:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tomi Mattila, johtava arvioija
Food Fraud
Tuoteväärennökset, niiden hallinta ja VACCP-suunnitelma
• aika: 12.09. iltapäivä (½ pv), 12:30 – 16:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija
Food Defence
Perusteet, site security ja TACCP-suunnitelma (BRC/FSSC 22000/IFS)
• aika: 15.09. aamupäivä (½ pv), 08:30 – 12:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija
Lokakuu
BRCGS Food Issue 9
Vaatimukset ja toiminta
• aika: 10.10. (1 pv), 08:30 – 15:45
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 850 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija
Laatupäällikkö –koulutus
Laatupäällikön tehtävät
• aika: 13.10. aamupäivä (½ pv), 08:30 – 12:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tomi Mattila, johtava arvioija
BRCGS Food Issue 9
Näytteenotot, prosessimittaukset, laboratoriotutkimukset ja analyysitulosten tulkinta
• aika: 17.10. iltapäivä (½ pv), 12:30 – 16:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija
BRCGS Food Issue 9
Toimittajien ja palvelutarjoajien hallinta, ulkoistetut palvelut ja laiteinvestointien suunnittelu
• aika: 20.10. aamupäivä (½ pv), 08:30 – 12:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija
Marraskuu
Sisäisen auditoijan peruskoulutus
• aika: 21.11. iltapäivä (½ pv), 12:30 – 16:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tomi Mattila, johtava arvioija
HACCP –ryhmän jäsenen peruskoulutus
• aika: 24.11. aamupäivä (½ pv), 08:30 – 12:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tomi Mattila, johtava arvioija