1: NÄYTTEENOTON SUUNNITTELU

Huolellisella suunnittelulla varmistetaan näytteen säilyminen tutkimuskelpoisena tutkimuskelpoisena tutkimusajankohtaan asti. Mikäli tarvitset neuvoja elintarvikkeiden tai pintahygienian näytteenottosuunnittelussa, autamme sinua mielellämme! Soita meille, niin mitetitään yhdessä tarvittavat tutkimukset, näytteenoton ja lähetyksen aikataulu sekä paras lähetystapa.

2: TARVITTAVAT NÄYTTEENOTTOVÄLINEET

Näytteenotossa on suositeltavaa käyttää toimeenpiteeseen sopivia välineitä ja astioita. Meiltä voit tilata etukäteen toimitettavan näytelaatikon, joka sisältää tarvittavan määrän näyteastioita ja näytteenottovälineitä. Sinun tarvitsee vain ottaa näytteet, pakata ne näytelaatikkoon ohjeiden mukaisesti ja lähettää laatikko takaisin meille. Palautusmaksu on jo maksettu puolestasi.

3: NÄYTTEIDEN OTTO JA TUTKIMUSTILAUKSEN TEKEMINEN

Ota näytteet ohjeiden mukaisesti, ja täytä tutkimustilauslomakkeesta kaikki kohdat huolellisesti. Apua lomakkeen täyttöön saat numerosta 02 273 0896

Voit vaihtoehtoisesti tilata meiltä näytteenottopalvelun; asiantunteva henkilö huolehtii puolestasi sekä näytteenotosta että tutkimustilauslomakkeen täyttämisestä. Palvelua käyttämällä saat näytteesi nopeasti analysoitavaksi.

4: NÄYTTEIDEN TUOMINEN TAI LÄHETTÄMINEN LABORATORIOON

Ilmoita näytteistä laboratorioomme sähköpostitse (laboratorio@netfood.fi) viimeistään kaksi vuorokautta ennen niiden tuloa. Ennakkoilmoituksella varmistat, että näyte tutkitaan sääntöjen mukaisten aikarajojen puitteissa.