Sisäisen auditoijan peruskoulutus
Koulutuksessa aluksi käydään läpi perustelut sille, miksi sisäiset auditoinnit ovat keskeisessä roolissa yrityksen toiminnan kehittämisessä. Tämän jälkeen perehdytään siihen minkälaisia vaatimuksia BRCGS Food Issue 9, FSSC 22000 v6 ja IFS Food v7 -standardit asettavat sisäisille auditoinneille. Koulutuksen loppuosa käytetään auditoinnin suunnitteluun ja auditoijan oman toiminnan kehittämiseen.
Koulutus on tarkoitettu mm. yritysten sisäisille auditoijille sekä HACCP-ryhmän jäsenille.
• aika: 21.11. iltapäivä (½ pv), 12:30 – 16:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tomi Mattila, johtava arvioija
HACCP –ryhmän jäsenen peruskoulutus
Koulutuksessa käydään läpi yleisimpien elintarviketurvallisuusstandardien (BRCGS Food Issue 9, FSSC 22000 v6 ja IFS Food v7) vaatimuksia ja toimintaa HACCP -ryhmän jäsenen näkökulmasta. Koulutuksen tavoitteena on antaa nykyisille ja uusille vastuuhenkilöille paitsi selkeä kuva siitä minkälaisia vaatimuksia standardit asettavat myös tarvittavaa tietoa siitä mitä HACCP -ryhmän jäseneltä odotetaan ja miten HACCP -ryhmän toiminnasta saadaan mahdollisimman paljon hyötyä.
Kouluttajana toimii FM Tomi Mattila, jolla on pitkä kokemus laatujärjestelmäauditoinneista, laatujärjestelmien rakentamisesta ja laatupäällikkönä toimimisesta.
• aika: 24.11. aamupäivä (½ pv), 08:30 – 12:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tomi Mattila, johtava arvioija
Ilmoittaudu koulutukseen:
Tutustu kaikkiin syksyn koulutuksiimme koulutuskalenteristamme.
Etkö päässyt osallistumaan haluamaasi koulutukseen? Teemme myös yrityskoulutuksia! Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä.