Elintavikelaboratorio – palvelut yhdeltä luukulta

  • Osaamme analytiikan, mutta tiedämme myös miten tuloksia kannattaa hyödyntää
  • Varma ja kokenut toimija, palvelua jo vuodesta 1997
  • Kaikki laboratoriopalvelut samasta paikasta
  • Allergeenitutkimukset ovat erikoisalaamme, saat tulokset nopeasti
  • Näytteenottosuunnitelmien optimointi on osa palveluamme

Luotettava ja palveleva elintarvikelaboratorio

Etsitkö mutkatonta laboratoriokumppania, jolta saat kaikki tarvitsemasi laboratoriopalvelut yhdeltä luukulta? Haluatko varmasti osaavan palvelutarjoajan, joka tuntee analyysien salat, mutta ymmärtää myös mitä tulokset merkitsevät sinun tuotannossasi? Net-Foodlab Oy:llä on tarjota lyömätön yhdistelmä laboratorio-osaamista ja elintarviketeollisuuden prosessien sekä laadunhallinnan tuntemusta. FINAS-akkreditoidut (T205) laboratoriomme sijaitsevat Turussa ja Tallinnassa*. Kahden laboratorion malli varmistaa asiakkaillemme palvelujen saatavuuden kaikissa olosuhteissa. Vahva alihankinta­verkostomme takaa sen, että pystymme tarjoamaan käytännössä kaikki elintarviketeollisuuden tarvitsemat analyysipalvelut.

Onko näytteenottosuunnitelmasi varmasti ajan tasalla? Me tiedämme mikä on järkevää ja mitä ei tuo lisäarvoa. Meillä analyysit ovat työkalu asiakkaan toiminnan kehittämiseen – eivät koskaan itseisarvo

Oletko kiinnostunut allergeenijäämistä, mutta et haluaisi odottaa tuloksia? Me teemme suurimman osan allergeenitutkimuksistamme Suomen Turussa. Nopea palvelu ilman turhaa odottelua ja vielä täysin kotimaista työtä. Tästä olemme ylpeitä!

*Net-Foodlab Oy, Laboratorio on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T205, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC17025. Lue lisää täältä.