Koulutuksia on tarjolla yrityksien henkilöstön, HACCP-ryhmän ja ylimmän johdon osaamisen kehittämiseen liittyen BRCGS Food-, FSSC 22000- ja IFS Food-standardeihin.

Luvassa on myös jotain uutta! Nimittäin
Elintarvikeyritysten omavalvonta ja laadunhallinta -koulutussarja.
Sarja sisältää useita tiiviitä koulutuksia, joihin voi osallistua omien tarpeiden mukaan yhteen tai useampaan.

Voit ilmoittautua koulutuksiin sivun lopusta ilmoittautumislomakkeella.

Helmikuu

BRCGS Food Issue 9

BRCGS Food Issue 9:n uudet vaatimukset muutosten hallinnan näkökulmasta

• aika: 16.02. aamupäivä (½ pv), 08:30 – 12:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija

Lue lisää

Maaliskuu

Food Defence

Perusteet, site security ja TACCP-suunnitelma (BRC/FSSC 22000/IFS)

• aika: 15.03. aamupäivä (½ pv), 08:30 – 12:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija

Lue lisää

Food Fraud

Tuoteväärennökset, niiden hallinta ja VACCP-suunnitelma

• aika: 21.03. aamupäivä (½ pv), 08:30 – 12:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija

Lue lisää

Huhtikuu

Sisäisen auditoijan peruskoulutus

• aika: 06.04. aamupäivä (½ pv), 08:30 – 12:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija

Lue lisää

HACCP –ryhmän jäsenen peruskoulutus

• aika: 14.04. aamupäivä (½ pv), 08:30 – 12:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tomi Mattila, johtava arvioija

Lue lisää

Tuotantolaboratorion laadunhallinta, mittausepävarmuus ja analyysitulosten hyödyntäminen

• aika: 20.04. (1 pv), 09:00 – 15:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 695 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: FT Anu Johansson, laatupäällikkö, tekninen arvioija (FINAS) ISO/IEC 17025:2017

Lue lisää

BRCGS Food Issue 9

BRCGS Food Issue 9:n vaatimukset ylimmän johdon näkökulmasta

• aika: 20.04. aamupäivä, 09:00 – 11:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 295 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija

Lue lisää

Toukokuu

Elintarvikeyritysten omavalvonta ja laadunhallinta –koulutussarja

02.05. Riskienhallinta elintarvikevalmistuksessa

04.05. Hygienianvalvonnan perusteet ja menetelmät

09.05. Tuotteiden säilyvyyden parantaminen ja säilyvyysajan määrittäminen

11.05. Näytteenottosuunnitelman laatiminen ja tulosten hyödyntäminen käytännössä

16.05. Omavalvonnan seurannat ja Oiva-tarkastus

25.05. Milloin laatujärjestelmästä olisi hyötyä?

• aika: tiistai- ja torstai-iltapäivisin klo 13:00 – 14:30
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 250 € / koulutus (alv. 0%).
• kouluttajat: Anu Johansson, Daria Assmuth, Mari Artamo ja Riikka Maikola

Lue lisää

Laatupäällikkö –koulutus

Laatupäällikön tehtävät

• aika: 05.05. aamupäivä (½ pv), 08:30 – 12:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tomi Mattila, johtava arvioija

Lue lisää

Juurisyyanalyysi (RCA) ja sen hyödyntäminen

• aika: 25.05. aamupäivä (½ pv), 08:30 – 12:00
• paikka: etäkoulutus
• hinta: 395 € / hlö (alv. 0%)
• kouluttaja: Tuomas Virtalaine, johtava arvioija

Lue lisää

Ilmoittaudu koulutuksiin: