HACCP-ryhmän jäsenen peruskurssi

Koulutuksessa käydään läpi yleisimpien elintarviketurvallisuusstandardien (BRC GS Food Issue 8, FSSC 22000 v5.1 ja IFS Food v7) vaatimuksia ja toimintaa HACCP-ryhmän jäsenen näkökulmasta. Koulutuksen tavoitteena on antaa nykyisille ja uusille vastuuhenkilöille paitsi selkeä kuva siitä minkälaisia vaatimuksia standardit asettavat myös tarvittavaa tietoa siitä mitä HACCP-ryhmän jäseneltä odotetaan ja miten HACCP-ryhmän toiminnasta saadaan mahdollisimman paljon hyötyä.

Kouluttajana toimiin FM Tomi Mattila, jolla on pitkä kokemus laatujärjestelmäauditoinneista, laatujärjestelmien rakentamisesta ja laatupäällikkönä toimimisesta.

Voit ilmoittautua koulutukseen suoraan tästä: