Food Fraud / Tuoteväärennökset ja niiden hallinta – koulutus

Tuoteväärennösten ja toimittajahallinnan merkitys korostuu koko ajan puhuttaessa elintarviketurvallisuusjärjestelmistä. Viimeaikaiset laajat kohut liittyen mm. etyleenioksidilla käsiteltyihin seesaminsiemeniin ja mausteisiin ovat vain lisänneet aiheen merkittävyyttä. Koulutuksen aikana perehdytään syvällisesti sekä erilaisiin tuoteväärentämisen tapoihin ja menetelmiin. Tuoteväärennösten hallintakeinoja käydään läpi sekä väärentämisen helppouden, havaitsemisen ja taloudellisen hyödyn näkökulmista. Viimeaikaisten tuoteväärennösesimerkkien kautta havainnollistetaan erilaisia kontrollikeinoja ja hallintamalleja. Koulutuksessa käydään läpi myös erilaisia haavoittuvuuanalyysimalleja (VACCP) ja niiden toimintaa.

Koulutus on tarkoitettu mm. yritysten HACCP-ryhmän jäsenille sekä sisäisille auditoijille.

Voit ilmoittautua koulutukseen suoraan tästä: