Food Defence -perusteet / riskien tunnistaminen ja hallinta (BRC/FSSC 22000/IFS) – koulutus

Koulutuksessa käydään läpi BRC GS Food Issue 8:n, FSSC 22000 v5.1:n ja IFS Food v7:n Food Defence -vaatimukset. Koulutuksen tavoitteena on antaa selkeä kuva siitä mitä eri standardien vaatimukset käytännössä tarkoittavat, minkälaisia todellisia puutteita ja riskejä erilaisissa auditoinneissa on tullut esille ja minkälaisia ratkaisuja niiden hallintaan voidaan käyttää. Koulutuksen yhteydessä käydään läpi myös erilaisia uhka-arvio -malleja (TACCP) sekä valmiita työkaluja, joita voidaan käyttää osana Food Defence -riskien hallintaa.

Koulutus on tarkoitettu mm. yritysten HACCP-ryhmän jäsenille sekä kiinteistöhuollosta ja logistiikasta vastaaville henkilöille.

Voit ilmoittautua koulutukseen suoraan tästä: